Header image

Administration

Carl Emmanuel Larsen

Administrerende Direktør ved Paul Petersens Idrætsinstitut

Medlem af Ledelsesgruppen

Uddannelse

 • Adjunkt, cand. mag Historie og Idræt – Københavns Universitet, Universität Bern, Schweiz og University of Cambridge, Sydney
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Underviser i:

Erfaring

Emmanuel har tidligere været ansat ved Roskilde Katedralskole, hvor han udover at være gymnasielærer i Historie og Idræt arbejdede som PR-formand for den samlede lærergruppe. Endvidere har han været ansat i Folketinget, Lærerstandens Brandforsikring, Jette Frölich Design, Københavns Universitet og i Kulturafdelingen – Den Sorte Diamant. Indenfor idrættens og sportens verden har Emmanuel, ud over at være fodboldtræner, tidligere undervist på Paul Petersens Idrætsinstitut og Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. I Københavns Kommune har han været ansat på projektet PlusKidz, hvor han arbejdede med overvægtige børn. Han har for Københavns Boldspil-Union arbejdet med forskning indenfor medlemsudviklingen. Derudover har han været leder og arrangør af et af Danmarks største motionsløb, I Nattens Løb, der i en årrække fandt sted i Københavns centrum.


Christoffer Buusmann

Underviser

IT & PR Ansvarlig

Uddannelse

 • Kommerciel Helikopterpilot ATPL(H)
 • Idrætsfaglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut

Erfaring

Christoffer har trænet Capoeira i 13 år og er gradueret grønt bælte fra Capoeiraskolen Senzala ved ‘Mestre Steen’. Han har stor erfaring med at undervise gennem Capoeira og har således stået for workshops og undervisning på folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og universiteter. I øjeblikket flyver han for Bristow Helicopters Ltd. i Aberdeen, Scotland hvor han flyver passagerer fra lufthavnen ud til boreplatforme. Christoffer er gæsteunderviser i Rytmisk Bevægelse og Dans og så indebærer hans rolle på Paul Petersens Idrætsinstitut også, at hjemmesiden fungerer, alle IT løsninger kører og at PP KBH er synlig på Facebook.


Gert Mejdal Jacobsen

Økonomi og Vicedirektør

Medlem af advisory board

Erfaring

Gert er uddannet indenfor revision og er HD fra CBS. Idag er han selvstændig, og driver Contar GMJ Consult. Gert har en lang karriere bag sig inden for revision hvor han i mange virksomheder, i tæt dialog med virksomhedens ledelse, bruges som den daglige sparringspartner/rådgiver indenfor økonomistyring, regnskab og skatterådgivning mv. Igennem sin tid har han beskæftiget sig med virksomheder indenfor mange brancher og størrelser og har derfor en særdeles bred erhvervserfaring.


Thit Isabel Larsen

Administrativ leder og underviser

Underviser

Uddannelse

 • Uddannet butikschef fra H&M
 • Kurser i: Præsentationsteknik, Love & Paragraffer, Leadership, InDesign
 • Uddannet Idrætslærer på Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)
 • Certificeret Yoga Underviser ved Hot Yoga Cph (200 timers certifikation)

Erfaring

Thit sidder primært på kontoret til daglig, hvor hun har det store overblik over de administrative opgaver. Hun har 10 års erfaring inden for ledelse, administration og personalehåndtering grundet sit tidligere job som butikschef. Thit er derudover også uddannet personlig træner og yoga underviser. Hun har tidligere arbejdet både i FitnessDK og CrossfitCopenhagen som instruktør i crossfit og mobility. Ved siden af jobbet på Paul Petersen er hun yogainstruktør i Hot Yoga Cph, hvor hun underviser i Vinyasa, Yin og Hatha yoga. Thit har ikke kun en stor passion indenfor undervisning, træning og bevægelse, men også inden for videoredigering og fotografi. Hun har derfor blandt mange andre opgaver på kontoret, også ansvaret for Instituttets Facebook og Instagram profil.


Signe Riis-Hansen

Studiemedhjælper

Medunderviser

Uddannelse

 • Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK): Atelierlinjen, Skateværkstedet, Artistlinjen
 • Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2015/2016
 • Uddannet Personlig Træner (EHFA)

Erfaring

Signe har arbejdet en årrække efter folkeskolen i restaurationsbranchen, og har i den forbindelse opnået erfaring på forskellige områder såsom koordinering, administration, salg, service etc. Signe har derudover en stor passion for at se verden, opleve anderledes kulturer og møde nye mennesker, og har derfor rejst en del de sidste par år. Hun har i forbindelse med sine rejser også lavet velgørenhedsarbejde. Bl.a. har hun været med til at bygge skateboardramper i Indien med det danske skateboard firma ALIS og hun har kørt fra København til Gambia i et gammelt mobilehome, som en del af et større velgørenheds projekt kaldet Pass It Forward. I forhold til idræt har Signe spillet fodbold i mange år i Boldklubben Skjold, og derefter en årrække i fodboldklubben CSC. Derudover har hun de seneste år fundet en stor glæde i at løbe og dyrke yoga, som har været med til at rykke mentale grænser og udvikle hende på flere områder end blot fysisk. Signe er nuværende HF studerende på Det frie Gymnasium og KVUC. Ved siden af arbejdet her på Paul Petersens Idrætsinstitut og er hun også ansat hos Bikram Yoga Copenhagen.


Julie Freja Christiansen

Uddannelseskoordinator

Uddannelse

 • Oure Idrætsefterskole – Danselinien
 • Kosmetiker uddannelsen i Odense
 • Visual Merchandiser i H&M koncernen
 • Butikschef i H&M koncernen

Erfaring

Julie har over 10 års erfaring inden for kundeservice, personalehåndtering og administration m. m. Hun har arbejdet både som Visual Merchandiser og Butikschef i H&M koncernen, hvor der har været stor fokus på planlægning, strukturering og prioritering af deadlines. Julie kan findes på Instituttets kontor i DGI Byen, hvor hun blandt andet tager sig af alt vedrørende eksamen, vores kommunikationsplatform Lectio og diverse økonomiske opgaver i forhold til de studerende.


Jacob Severin Larsen

Studiemedhjælper

Uddannelse

 • Værnepligt v. Den kongelige livgarde
 • HF - VUC Lyngby
 • Nuværende: Serviceøkonom på CphBusiness

Erfaring

Jacob har arbejdet syv år som studiemedhjælper i administrationen hos Larsen & Birkeholm A/S. Derudover har han boet syv måneder i Chicago Illinois, som udvekslingsstuderende. Hans store passion er fitness og krops velvære. Jacob kan findes på instituttets kontor, hvor han blandt andet tager sig af webshoppen, og løser andre praktiske opgaver.