image

Specialiser dig inden for friluft med Paul Petersens Idræsinstitut

Bliv uddannet Friluftsvejleder og få en bred tilgang med mange forskellige aktiviteter, der alle instruktørcertificeres efter anerkendte forbunds normer. Du kan vælge en ud af to retninger på Friluftslinien. Den oprindelige, med fokus på værkstedsfag, eller Klatring, Yoga og Meditation.

Læs om vores spændende og udfordrene fag.

Nedenfor finder du fagene for de respektive retninger. Herunder vil du kunne læse om de specifikke fag hver retning har samt fag- og eksamensbeskrivelser.

Friluft Outdoor ClassicFriluft Outdoor Climbing & Meditation

En uddannelse du kan bruge

Bliv uddannet Friluftsvejleder og få en bred tilgang til friluftsliv. På friluftslinien arbejder vi helhedsorienteret med vejledning som det bærende læringsprincip. Du bliver udfordret i kano på fossen elve, i havkajak langs kysten og med vandrestøvler samt ski i Jotunheimens centralmassiv. Du bliver instruktørcertificeret efter anerkendte forbunds normer. Alle instruktørbeviserne understøttes af fagene Naturlære, Friluftshistorie, Fysiologi, Værkstedsfag og Kommunikation & Undervisning samt Klatring; Yoga og Meditation. Læs om de mange spændene fag på vores hjemmeside.

Screenshot